Jiu-jitsu

On suomeksi käännettynä (柔 = ju) ”pehmeä, joustava, mukautuva” (術 = jutsu) ”tekniikka, taito, taide tai tyyli”.

Rebel Team / Delariva Finland

Herttoniemen jujutsukoulu tarjoaa brasilialaisen jiu-jitsun opetusta, kuten sitä lajin kotimaassa opetetaan. Koulun perustajat ovat saaneet oppinsa suoraan lähteestä, Rio De Janeirossa mestari Ricardo De La Rivalta (7th degree red and black coral belt).

Opetamme jujutsun brasilialaista tyylisuuntaa. Brasilialainen jiu-jitsu, lyhyemmin BJJ, on laji, joka on erikoistunut maassa käytävään kamppailuun ja harjoittelun pääpaino on siten mattopainissa. Tyylisuunta yhdistää erilaisten hallintaotteiden, sidontojen, nivellukkojen ja kuristusten käytön heittoihin/maahanvienteihin, sekä pystyotteluun ja on siten erittäin tehokas kamppailu- ja itsepuolustuslaji.

Aito jiu-jitsu filosofia valmistaa miehiä, naisia ja lapsia elämään näyttäen tien kohti terveellisempiä elintapoja ja opettaen tehokkaimman tavan käyttää yksilön omia fyysisiä ja henkisiä voimavaroja erilaisissa tilanteissa ja jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Panostamme opetuksessa tehokkuuteen ja tekniikoiden ymmärrykseen. Opetamme lajin uusimpia innovaatioita, unohtamatta lajin syvintä olemusta ja perusperiaatteita, jotka pohjautuvat itsepuolustukseen.

Jiu-jitsu sopii kaikille; ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Kanssamme harjoittelee lajin tavallisia harrastajia ja menestyneitä kilpailijoita. Harjoittelun aloittaminen ei vaadi aiempaa kamppailulaji- tai urheilutaustaa.

TRADITION – STRENGTH – SPIRIT – LOYALTY – BROTHERHOOD