FAQ

Järjestetäänkö peruskursseja vai miten aloittaminen tapahtuu?

Voit aloittaa koska tahansa, Pääset mukaan ryhmätunneille heti! käydään kanssasi läpi harjoitteluun liittyviä yksinkertaisia perusasioita ja mieltäsi askarruttavia mahdollisia kysymyksiä. Ota yhteyttä tai tule pistäytymään salillamme.

 

Tarviiko aiempaa liikunta tai lajitaustaa?

Mitään aiempaa harrastustaustaa ei tarvitse olla, jujutsu sopii kaikille ja itsepuolustus jokaiselle! Samalla kun harjoittelemme ja opettelemme lajin tekniikoita kunto lähtee kyllä kohoamaan.

Koulumme on erikoistunut lajin opetukseen.

 

Teen vuorotyötä, enkä pysty osallistumaan päivittäin opetukseen?

Opetussuunnitelma ja viikko-ohjelmamme on rakennettu niin, että pyrimme ottamaan huomioon erilaiset elämäntilanteet, työ- ja perhekuviot. Lähes päivittäin on aamu- ja lounastunteja mitkä sopivat myös vuorotyöläisille tai aamuvirkuille. Tavoitteena voisi olla säännöllinen harjoitus riippumatta elämäntilanteesta.

 

Tarvitsenko varusteita, mitä laitan päälle ensimmäisiin harjoituksiin?

Sisäliikuntavarusteet sopivat mainiosti. Harjoitus tehdään paljain jaloin. Ota sandaalit tms. joilla liikut pukutilojen ja dojon välillä. Myöhemmin harjoittelu tapahtuu pääasiassa gi/kimono päällä, mutta sen hankkimisessa autamme ja neuvomme sinua mielellämme.

 

Minkä ikäisenä voi aloittaa Bjj:n harrastamisen?

Meidän koulun nuorin taitaa olla 2v ja vanhin yli 60v. Mitään varsinaista ala- tai yläikärajaa ei ole. Ryhmätuntien ikäraja kuitenkin 16v. Salilla on kaikenlaisia harrastajia erilaisilla tavoitteilla. Harjoittelu sovelletaan aina harrastajan tarpeisiin. Fyysisen kulttuurin mukaan ottaminen varhaisessa iässä onkin tärkeää erilaisten ominaisuuksien kehitykselle.

Lasten tunnit lauantaisin klo 12.30 (pelejä leikkejä, kehonhallintaa ja motorisia taitoja) vanhemmat voivat tulla lasten kanssa ja osallistua tunnille samalla maksulla. Hinta on 15€/krt tai 50€/kk

Nuorten ryhmä arkisin ma, ke, pe: klo 16

Nuorten harjoitus muodostuu ja muotoutuu aina riippuen ryhmästä, mutta tähtää jo selkeästi lajiin ja siellä harjoitellaan monipuolisesti lajin tekniikoita ja vahvistetaan nuoren kehoa ja mieltä. Nuorten tunnille saa ensikertalainen tulla kokeilemaan ilmaiseksi. Muuten kuukausimaksu 50€

Tällä hetkellä meillä ei ole erillisiä lasten ja nuorten tunteja ohjelmassa. infot aiheesta lähinnä esimerkkinä menneestä ja toivottavasti pian taas tulevasta.

 

Onko kertamaksu tuntikohtainen?

Yksi tunti on 60min, kertamaksulla voit harjoitella niin kauan kun jaksat.

 

Mikä on rebel team jäsenyys?

Vuosijäsenyys, tosi harjoittelijoille! harjoitusmaksu 70€/kk laskutuksella.

maksuehto 3kk,6kk tai 12kk kerralla.

yleistä:

Rebel jäsenyyden saa tauolle mahdollisen loukkaantumisen vuoksi eli oppilas voi lääkärintodistuksen perusteella jäädyttää jäsenyytensä vähintään kuukauden (1) ajaksi. Lääkärintodistus tulee esittää viipymättä tapaturman satuttua. Kausia ei hyvitetä takautuvasti. Mikäli oppilas haluaa muutoin irtisanoa sopimuksen, tulee hänen hyvittää palveluntarjoajalle saamansa hyöty suhteessa normaaliin kuukausimaksuun. Saatu hyöty lasketaan kuukausikortin ja vuosisopimuksen kuukausimaksun välisenä erotuksena käytetyltä ajalta. Mikäli oppilas muuttaa väliaikaisesti pois pääkaupunkiseudulta (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Kerava), voi hän tauottaa jäsenyytensä vähintään kolmen (3) kuukauden ajaksi.

Sopimuksen päättäminen: Oppilas voi irtisanoa sopimuksen seuraavin ehdoin. Sopimuksen irtisanomisaika on 1kk oppilaan puolelta. Palveluntarjoaja voi irtisanoa sopimuksen välittömästi, mikäli oppilas laiminlyö sopimuksen ehtoja. Irtisanomisesta tulee ilmoittaa oppilaan puolelta kirjallisesti (sähköposti lasketaan kirjalliseksi ilmoittamiseksi). Muutoin irtisanomisaika palveluntarjoajan puolelta on 1kk.

Mikäli oppilaalla on ennakkoon esittää lääkärintodistus, jonka perusteella palvelun käyttäminen estyy tai oppilas muuttaa pois pääkaupunkiseudulta (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Kerava), on oppilaalla oikeus irtisanoa sopimus ilman erityisiä hyödynnetyn edun hyvitysvaatimuksia. Sopimusehdot ovat tältä osin samat Boulderkeskuksen vuosijäsenyyden kanssa.

 

Miksi rebel team?

Always stay true, always rebel.

 

Voit aina ottaa yhteyttä: info@rebelteam.fi tai puhelimitse: 0445554253