FAQ

Järjestetäänkö peruskursseja vai miten aloittaminen tapahtuu?

Voit aloittaa koska tahansa, Pääset mukaan ryhmätunneille heti! käydään kanssasi läpi harjoitteluun liittyviä yksinkertaisia perusasioita ja mieltäsi askarruttavia mahdollisia kysymyksiä. Ota yhteyttä tai tule pistäytymään salillamme.

Tarviiko aiempaa liikunta tai lajitaustaa?

Mitään aiempaa harrastustaustaa ei tarvitse olla, jujutsu sopii kaikille ja itsepuolustus jokaiselle! Samalla kun harjoittelemme ja opettelemme lajin tekniikoita kunto lähtee kyllä kohoamaan.

Koulumme on erikoistunut lajin opetukseen.

Teen vuorotyötä, enkä pysty osallistumaan päivittäin opetukseen?

Opetussuunnitelma ja viikko-ohjelmamme on rakennettu niin, että pyrimme ottamaan huomioon erilaiset elämäntilanteet, työ- ja perhekuviot. Lähes päivittäin on aamu- ja lounastunteja mitkä sopivat myös vuorotyöläisille tai aamuvirkuille. Tavoitteena voisi olla säännöllinen harjoitus riippumatta elämäntilanteesta.

Tarvitsenko varusteita, mitä laitan päälle ensimmäisiin harjoituksiin?

Sisäliikuntavarusteet sopivat mainiosti. Harjoitus tehdään paljain jaloin. Ota sandaalit tms. joilla liikut pukutilojen ja dojon välillä. Myöhemmin harjoittelu tapahtuu pääasiassa gi/kimono päällä, mutta sen hankkimisessa autamme ja neuvomme sinua mielellämme.

Minkä ikäisenä voi aloittaa Bjj:n harrastamisen?

Meidän koulun nuorin taitaa olla 2v ja vanhin yli 60v. Mitään varsinaista ala- tai yläikärajaa ei ole. Ryhmätuntien ikäraja kuitenkin 16v. Salilla on kaikenlaisia harrastajia erilaisilla tavoitteilla. Harjoittelu sovelletaan aina harrastajan tarpeisiin. Fyysisen kulttuurin mukaan ottaminen varhaisessa iässä onkin tärkeää erilaisten ominaisuuksien kehitykselle.

Lasten tunnit  (pelejä leikkejä, kehonhallintaa ja motorisia taitoja) vanhemmat voivat tulla lasten kanssa ja osallistua tunnille samalla maksulla.

Nuorten harjoitus muodostuu ja muotoutuu aina riippuen ryhmästä, mutta tähtää jo selkeästi lajiin ja siellä harjoitellaan monipuolisesti lajin tekniikoita ja vahvistetaan nuoren kehoa ja mieltä. Nuorten tunnille saa ensikertalainen tulla kokeilemaan ilmaiseksi.

Tällä hetkellä meillä ei ole erillisiä lasten ja nuorten tunteja ohjelmassa. infot aiheesta lähinnä esimerkkinä menneestä ja toivottavasti pian taas tulevasta.

Onko kertamaksu tuntikohtainen?

Päiväkortilla harjoittelet yhden päivän.

Miksi rebel team?

Always stay true, always rebel.

WWW.HOLVI.COM/SHOP/REBELTEAMFINLAND/

Voit aina ottaa yhteyttä: info@rebelteam.fi tai puhelimitse: 0445554253